28 juni 20011

 

Jag vill ha mitt långa hår igen . Mitt hår som jag vill ändra även fast det är bra .. Varför är det alltid så att jag inte blir nöjd ? Jag vill alltid färga och klippa , men i slutändan så önskar jag att jag hade lämnat det precis som jag hade det . Just nu vill jag ha tillbaka håret som jag hade för 2 år sedan . Jag hoppas att jag kan spara det och låta det bli bra för en gång skull ! Och jag lovar mig själv en sak , kommer inte att gå till en frisör igen ?!


Joondalup



Älskling jag kommer 15.30 så äter vi middag ute istället , spelar golf . älskar dig såhär mycket

Fin kommunikation när min mobil inte fungerade : D


25 juni 2011

Även om inte vi har internet så ska jag försöka att uppdatera så ofta jag kan! Jag lovar att vi ska fixa internet snart . Jag börjar bli uttråkad av att inte kunna skriva här i bloggen och annat . Vad nytt då ? : ) I helgen är jag ledig och ikväll planerar vi att åka till Casinot för lite skoj . Jag har hittat världens godaste drink som jag aldrig kommer att kunna släppa taget om ! Toblerone heter den och det kanske avslöjar allt. nam . Jag måste bli bättre på att ta bilder också ! Ska ha med mig kameran överallt från och med nu. Men jag har iallafall några nya bilder som jag ska visa er.

I torsdags åkte jag till stan och mötte Agnes för middag och vidare till en koreansk restaurang&bar där jag bland annat smakade Soju, en koreansk dricka som smakar ungefär som svag vodka .

Jag har jobbat och jobbat massor , shoppat lite , Billy och jag åkte för några veckor sedan till finaste golfbana jag sett där kängurus hoppar fritt . Vi har firat min kusins 4 årsdag , Vi har åkt till älskade IKEA (hemma känslor : ) ) och handlat saker till nya huset. Märker att jag inte har skrivit här sedan i april . :O Men egentligen har jag inte missat att skriva om så mycket . Det är inte så fint väder här just nu eftersom vintern är här i Perth och det har varit regnskurar . Det blir inte att åka till stranden längre . Billy har semester i Augusti och då hoppas jag att vi kan åka till Margaret river eller till Nya zeeand och hälsa på min släkt . Min kusin har nyligen blivit pappa igen till en liten pojke och jag vill så gärna träffa hans fina barn och resten av släkten!

Vi har haft ett par biokvällar och bland annat sett Hangover 2 , bästa filmerna !



En liten minnesnotat till mig själv - Billy och jag åkte ut med bilen en dag och vi hamnade på en raksträckad väg , omringad av magiska träd och vacker natur. Jag kunde inte slita blicken från utsikten . Det blev färre och färre hus . Tiden gick , solen gick ner och bensinen började ta slut, vägen fortsatte och fortsatte utan en enda bensinstation. Vi började bli nervösa för bensinmätaren låg på botten . Det slutade upp med att vi hamnade i en mysig liten by en timme från där vi bor och bensinen tog oss precis. En fin biltur som jag inte kommer att glömma ! Australien är charmigt . Fint att jag får uppleva det med dig -

Someone like you


RSS 2.0