Leon träffade Rocky






Stelt , men de blev vänner :D

Bebis






Haha men fy , Såhär skulle tydligen mitt och Billys barn se ut .. :/ Jag kommer drömma mardrömmar inatt..



Kusin


Saknar min kusin . Min "lilla kusin" som jag vill skydda och krama & pussa på . Någon som jag verkligen bryr mig om ! När vi var små , så var hon den där lilla ängeln med blont hår. Alltid så fin och härlig. Och nu har hon blivit en lång och vacker ung tjej som jag saknar så himla mycket många gånger ! Speciell är vad hon är.. Vi bär samma efternamn och vi har samma blod , Hon har en speciell plats i mitt hjärta .

Fredag

Jag hoppas verkligen att vi hittar en lägenhet snart. Blev lite besviken när den i Ekerö inte blev av : ( Kunde verkligen tänka mig den lägenheten . Det var en 3:a på 80 kvm i fint område. mm.. Men det kommer nog fler chanser på bra lägenheter. Känner mig så stressad på något sätt, det bara kryper i kroppen och jag har varit helt hyper dom här dagarna . Som att jag väntar på någonting.. Men jag längtar verkligen till vi flyttar till Stockholm , bara vi hittar någonting snart! : ) I min hjärna så har det studsat runt tankar i 200 km i timmen dom här två dagarna.

Leon har fått vara hemma hos Pablo idag och lekt med hans barn . Pablos dotter Emma kallar Leon för en "kattepus" som betyder kattunge typ : ) Emma & Filip är några av världens sötaste barn , dom brukar komma förbi ibland och äta glass hos oss. Billy brukar busa med Emma men hon är lite blyg för honom, fast hon gillar honom ändå : ) Och jag skulle också busa med filip en gång , och han började nästan gråta . Det började med att han skrattade jätte mycket när jag busjagade honom, men han kan inte gå så fort så han blev kanske rädd när jag jagade honom. Stackars liten, jag måste sett ut som en jätte för honom  : D Men nu för tiden så ler alltid Filip när han ser mig , med sina stora smilegropar !

w.


27/8 2010

Sitter vaken fast jag borde sova , det ringde på dörren och dom skulle tydligen fixa vårat varmvatten . Vad skönt , vi har inte kunnat duscha här hemma på ett bra tag nu . men nu är det ordnat .. Jag är ovanligt pigg , kanske för att jag har sovit för lite istället , och gud så sugen jag är på cola ... :O Tänk vad gott med en iskall Cola.. mmmm.. Nu ska jag försöka somna om ... När jag vaknar ska jag köpa Cola !

Måste tillägga att Billy är jäkligt söt när han sover , han är den enda jag känner som ligger och ler .. så putta han lite på min fot nu som att han ville säga någonting , när jag tittade på honom så ler han bara . Och hans huvud ligger halvt innanför kuddfodralet .. haha :)

-

Ett par gamla bilder..


Jag och magda för nästan fyra år sedan .


Ekebytiderna

-



Flytta till Stockholm .

Sitter och tittar efter lägenhet i Stockholm . Vi har bestämt oss att flytta tillbaka till Sverige . Billy har fått chans på ett bra jobb , och nu måste vi hitta en lägenhet som vi kan bo i under en längre period . Hoppas vi hittar någonting bra som vi kan trivas i . Jag vill helst bo på Lidingö , tycker verkligen om det stället och har massor med bra minnen därifrån . När Billy bodde på bosön och jag åkte och hälsade på honom :)  Jag tycker Lidingö är fint , hoppas vi hittar någonting där. Men till en början får vi ta första bästa . Kanske också om det kommer upp någonting mer i Ekerö , så bor vi nära Jonathan & Tanja som planerar att köpa hus där.  Vi får se hur allting blir , hoppas det blir bra bara och hoppas Billy får det här jobbet !

Jag kommer ihåg att vi hade varit tillsammans i några månader och vi satt och väntade på bussen hem till Billys föräldrar , vi bestämde oss för att åka utomlands tillsammans, sen bokade vi lite senare en resa till Grekland , Rhodos . Några bilder därifrån . År 2007 .


Bra riktning på kameran där , fick med halva billys ansikte iallafall :D haha




Vi blev inlockade på en Restaurang i Faliraki av den här Greken som vi pratade svenska med:)


Så synd att resten av alla Bilder är borta :( Måste ta vara på bilderna i framtiden nu , och alltid framkalla . Jag har precis köpt ett fotoalbum , så nu fattas bara bilder .

Besök

I Söndags kom Tanja , Jonathan , Edwin Tessa & Björn till Norge. På måndagen så träffade vi dem i Hamar , åt lunch och senare åkte vi hem till oss. Tanja fick allergisk reaktion mot Leon så vi stannade inte så länge . I förlovspresent så blev vi bjudna på fin mat på Restaurang Lasse liten, jag uppskattar att ha folk omkring mig som bryr sig. Jag är också så glad att jag fått bra kontakt med Tanja. Det kommer från hjärtat när jag säger att hon är en perfekt mamma , en underbar mamma , en mamma som skulle göra allt för sin son. Edwin har en så fin mamma ! : ) Jag blir tårögd varje gång jag ser hennes texter om honom , för jag ser hur stor hennes kärlek är, någonting som inte ens kan beskrivas med ord . Det är som en fin saga taget direkt ur en bok : ) Det var kul att få besök av allihop & jag längtar till om några veckor då det blir stor fest för Tanja & Jonathan och vi får träffa alla igen! : )

Lite bilder från Måndagen .

På hotellrummet .


Fina Edwin ! :)


Tanja & Edwin .




Tessa Björn & Baloo vid vattnet .




Ringarna



Våra förlovningsringar : )

Space bound

 

 






I've got a hole in my heart from some kind of emotional roller-coaster;
Somethin' I won't go on till you toy with my emotions, so it's over
It's like an explosion every time I hold ya, wasn't jokin' when I told ya
You take my breath away, you're a supernova
And I'm a...

I'm a space-bound rocketship and your heart's the moon
And I'm aimin' right at you
Right at you
250, 000 miles on a clear night in June
And I'm aimin' right at you

I'll do whatever it takes, when I'm with you, I get the shakes
My body aches when I ain't with you, I have zero strength
There's no limit on how far I would go, no boundaries, no lengths
Why do we say that until we get that person that we think's
Gonna be that one and then once we get 'em, it's never the same
You want 'em when they don't want you, soon as they do, feelin's change
It's not a contest and I ain't on no conquest for no mate
I wasn't lookin' when I stumbled onto you, musta been fate
But so much is at stake, what the fuck does it take, let's cut to the chase
'Fore the door shuts in your face, promise me if I cave in and break
And leave myself open that I won't be makin' a mistake
Cause I'm a

I'm a space-bound rocketship and your heart's the moon
And I'm aimin' right at you
Right at you
250, 000 miles on a clear night in June
And I'm aimin' right at you
Right at you

So after a year and 6 months, it's no longer me that you want
But I love you so much it hurts, never mistreated you once
I'll pour my heart out to you, let down my guard, swear to God
I'll blow my brains in your lap, lay here and die in your arms
Drop to my knees and I'm bleedin', I'm tryin' to stop you from leavin'
You won't even listen, so fuck it, I'm tryin' to stop you from breathin'
I put both hands on your throat, I sit on top of you, squeezin'
Til' I snap your neck like a Popsicle stick, ain't a possible reason
I can think of to let you walk up out this house and let you live
Tears stream down both of my cheeks, now that you're goin jus git.
And before I put that gun to my temple, I told you this
And I woulda did anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now, it's too late to save our
Love
Just promise me you'll think of me
Every time you look up in the sky and see a star
Cuz I'm a

I'm a space-bound rocketship and your heart's the moon
And I'm aimin' right at you
Right at you
250, 000 miles and a clear night in June
And I'm so lost without you
So lost without you

10/8 2010

Du är det bästa som hänt mig och förlåt för att jag tvekat ibland . Allting som du gjort för mig har fått mig att förstå, när du ser mig i ögonen så blir allting självklart. Jag vill att du ska förstå hur du finns i mitt djupaste inre & ständigt finns i mina tankar, hur jag aldrig har klarat mig utan dig, hur du alltid fått mig att skratta, hur det pirrar i hela magen när du håller om mig , när du säger att du älskar mig och ler sådär . Ibland så tittar jag på dig när du sover, och det ser ut som att du sover så gott , jag ligger och ler och tittar på ditt vackra ansikte , & jag tänker att jag är så lycklig som har dig . Men jag säger det för sällan för jag är inte bra med ord, men jag vill att du alltid ska veta hur stark min kärlek för dig är och jag ska säga varje dag att jag älskar dig. Du har allt, och så mycket mycket mer ! När du känner dig ensam så kommer jag alltid finnas här , när du känner dig glad kommer jag alltid att finnas här . Jag kommer aldrig lämna dig för du gör mig så lycklig och det vi delar med varandra gör mig varm , du får mig att andas och det käns som att du är meningen med hela mitt liv. När jag faller så möts jag alltid av din famn . Bara för dig så ska jag göra allt jag kan , jag ska vara den bästa jag kan vara och jag ska alltid vara stark. Du är det finaste jag vet och Jag älskar dig så mycket. Jag tror ingen kan förstå, och ord kan inte beskriva. Du gör mig så glad , Och jag vill dela resten av mitt liv med dig och önskar att du alltid ska finnas här. Jag skulle ge dig allt som du pekar på om jag bara kunde för att göra dig glad . Inga ord kan förklara hur jag känner men, det är bara du som har nyckeln mitt hjärta. Kommer du ihåg alla gånger vi skrattat, alla gånger du tagit min hand , Jag ler inombords bara jag hör ditt namn. Minns du när du bodde i Stockholm, Jag saknade dig efter varje helg. Vi kunde ligga i flera timmar i din säng och bara skratta, jag älskade dig då, och jag älskar dig lika mycket nu . Du har alltid fått mig att skratta , du har alltid fått mig varm när jag frös inombords. Ditt leende vänder allting ont till bra och med din närhet och värme kan jag leva lycklig hela livet . Jag har så många fina minnen med dig , och det är därför jag aldrig kommer ge upp , jag kommer aldrig att sluta älska dig , ditt namn är förevigt inristat i mitt hjärta , en vacker text som aldrig kommer att suddas ut. Det käns stort att vara förlovad med dig , jag är så tacksam . För mig är du den vackraste som finns , den vackraste som finns !

Hemma : )

Äntligen är jag hemma igen . Det bästa var att komma hem efter hela två veckor , komma hem och krypa ner i sängen brevid Billy som låg och sov. Så mysigt att känna hans andetag igen , hans kramar och värme . På tåget hem så pirrade det i magen för jag hade saknat honom så mycket och jag visste att jag skulle få krama om honom, min underbara ängel, det finaste som hänt mig ! Jag kom hem tidigt på morgonen och vi somnade tillsammans , på dagen så fick jag en överraskning , en underbar överraskning . Han gav mig en låda , som jag trodde var en kamera i, men inuti lådan så låg det en liten ask. I den asken så låg det två ringar, två stycken förlovningsringar. : ) Sen fick jag ett silverhalsband med ett hjärta på , och så fick jag också kameran som lådan tillhörde ! : ) Jag har sån tur och jag är så lycklig . Jag har en underbar pojkvän och nu är vi förlovade : ) Jag vågar säga högt att jag är lycklig , jag behöver inte knacka i trä . Jag tror på vår kärlek , det finns nog ingen som kan förstå vad jag delar med dig , mina känslor och min kärlek för dig .

A man Is still a man .


A man is still a man whether him wear jacket and tie, or walk barefoot.
The only difference is whether him good or evil.
A man is still a man whether him rich or poor black or white for sure.
The only difference is whether him good or evil.


Bulldog .



Jag älskar den här :) haha


Gudnajt

2 augusti

Jag saknar dig : (


Jag får trösta mig själv med mina nya skor..



Och Bikiniöverdelen som bara kostade 50 kr ;O



Och den gosiga halsduken som jag fick av mormor till vintern..



: D

Vitt

Åkte iväg med min moster och mamma idag och tittade i butiker.. Vi var i en Second hand butik bland annat och vi skrattade åt,  1. Gratis tvålar från viking Line 2. En eltandborste med tandborsten kvar på .. :D haha fy.. Hur kan man sälja sånt ? Kommer någon att köpa ? Jag hoppas inte det .. Men bland allt skräp så hittade jag jätte fina hängare till vårat kök iallafall : )




I en annan butik så hittade jag den här fina lilla detaljen till kylskåpet : )



Mormors Trädgård

Jag har suttit och tittat i min mosters alla fotoalbum. Så kul att titta tillbaka på när jag och mina kusiner var små . Så många somrar som jag åkt hit.. Jag har sprungit runt här när jag var liten med rumpan bar i mormors trädgård , som nu är min mosters trädgård. På mormors grönsaksfält så gick vi åt jordgubbar och plockade sockerärtor som man åt tills man fick ont i magen, jag tror faktiskt inte att vi fick äta dom eftersom dom oftast inte hade hunnit mogna. Vi hittade på alla möljiga lekar. Jag minns att det växer en blomma här i diket , de ser precis ut som blomkål. Dom plockade vi alltid och man kunde "skala" dem , enligt oss så fanns det en bebis inuti den där blomman, och jag tror vi tog fram saxar och skulle klippa frisyr på dom. : ) Vi hade ett tält som vi brukade sätta upp ibland och leka i på baksidan , och man tyckte det var så roligt. En gång så överraskade mormor mig efter att vi varit ute och lekt i tältet , hon hade lagat min favorit efterrätt. Det är en speciell vispad mannagrynsgröt som hon brukade göra ibland, och jag var så fascinerad över att den var rosa, tyckte det var så fint. Jag minns också att min kusin hade en docka som jag älskade , jag tyckte det var så roligt att leka med den för hon hade fått riktiga blöjor som hon kunde sätta på dockan . Hur kunde man tyckte att de var så roligt ? : ) Tänk vad man hade fantasi och levde sig in i lekarna.. Det var alltid lika spännande att åka hit på somrarna och man visste att min moster stod där och väntade på oss efter den långa resan .

Det är jätte kul att vara här och träffa släkten, och det är alltid lika kul att träffa mina kusiner som jag inte träffar ofta. Sist jag var här var ju för tre år sedan . Jag och mina kusiner har alltid kul tillsammans och jag minns när vi var yngre , allt bus vi hade för oss. Vi är tre stycken tjejer och när vi var små så blev alltid en utstött och de var alltid min äldsta kusin som bestämde på ett ungefär ; ) En gång så var jag den som blev utstött och mina kusiner hade låst in sig i lilla stugan som finns på min mosters tomt , jag blev SÅ arg och stod och bankade på dörren så hårt jag bara kunde och fick väl ett hysteriskt utbrott : ) Dom öppnade iallafall dörren och då lekte vi alla tre ! haha . När vi blev lite äldre brukade vi sova i den där stugan . Vi låg där inne och skrattade och jag vet inte allt vi hade för oss , jag skojbråkade med min kusin en gång så vi till slut blev förbannade för vi gjorde illa varandra .Men det slutade alltid med skratt. Vi gick ut en natt på grönsaksfältet och åt sockerärtor och jag kommer ihåg att jag skrattade så mycket så att jag ramlade in i fältet så några pinnar som skulle stödja gick av . Vi sa att vi inte skulle säga att det var jag som gjorde det , och nästa dag frågade min moster vad som hänt. Jag undrar om hon fick veta att det var jag ? :) Så många minnen jag har härfrån, skulle kunna skriva i en evighet men de skulle bli alldeles för långt. : )



RSS 2.0