-

 



29 september

Nu börjar det bli riktigt kallt ute på kvällarna och på marken ligger det fullt med löv . Så mysigt att gå på promenad med Leon på kvällen, det är så lugnt och stilla i den här lilla byn, ibland åker det förbi en bil eller två men på gatan går jag själv med Leon och kikar in genom skyltfönsterna . Jag gillar det här och jag längtar verkligen till nästa vecka då vi börjar flytta in sakerna i huset . Har redan fullt med ideér om hur vi ska inreda, måla & fixa fint. En av de roligaste sakerna som finns. Så himla kul att någonting kan gå från att vara helt vanligt eller tråkigt till att bli riktigt fint bara man sätter lite färg , eller pysslar lite . På övervåningen finns det två sovrum och ena kommer att bli ett gästrum , så glad att vi kommer ha ett gästrum och mycket plats när alla kommer på besök . Gästrummet är det rum som ser äldst ut , så där kommer jag att måla mm . På nedervåningen har vi öppenspis & den kommer att användas mycket i vinter , kommer bli kallt här i Norge . Tur att jag har mina varma sockor som jag fick av mormor & Billy har sina :) Leon måste också få sig någonting varmt att ha på sig snart, han darrade av kyla förra vintern med sina små ben, viktigt att han inte fryser sen när det blir kallare. Jag måste snart köpa en ny vinterjacka också, det finns det gott om här. : ) MEN nu ska vi lägga oss och titta på film..

Sov så gott !





Tittat på huset

Idag har vi tittat på huset . Det är ett lite äldre hus men tex köket är helt nyrenoverat , badrummet är också lite nyare . Det är ljusa väggar , öppen spis , bra planlösning. allt var super bra ! : ) Lääängtar till vi flyttar in , vilket blir nästa vecka . Sen tycker jag att det är mysigt med lite äldre hus, trägolv som är lite slitna är fint : ) Köket är färdigt, allting finns . Diskmaskin, micro, Ugn osv. Men till tex vardagsrummet behöver vi en ny soffa eftersom vi sålde vår andra : ( vår fina soffa .. Men man kan ju tänka positivt , nu kan vi köpa en lite större soffa som får bli anpassad efter storleken på vardagsrummet . Jag ska måla, tapetsera och göra det så himla fint . Kommer att lägga upp bilder här nästa vecka så att ni får se huset . Efter att vi hade tittat på huset så gick jag en promenad ner till centrum och köpte lite saker på rea , Ansiktskräm , mascara och liknande . Jag så grym på att hitta bra rea saker :D Vad mer har jag gjort.. Har varit på promenader med Leon. Igår gick jag en lång promenad med honom genom alla gårdar här och jag såg nästan inte ett enda hus som inte var fint . Norrmänn är faktiskt riktigt duktiga på att designa hus . Sen har jag lagat mat, som blev Kyckling med potatismos & gräddsås med dijon senap i . Älskar kyckling och jag älskar dijon senap , så det är en god blandning. : ) Nu ska vi fortsätta se på serien Solsidan som vi såg några avsnitt av igår kväll.


Äntligen

Vad skönt att allting negativt tagit en vändning . Vi har bestämt oss nu för att stanna här i Norge under en lite längre period . Vi flyttar om ca två veckor & kommer att bo i ett helt hus med trädgård och allt man kan önska sig. Jag ska snart börja ta mitt körkort och börja studera. Tanken var ju att vi skulle flytta till Stockholm , men om vi tänker realistiskt så kommer det att bli svårt för oss . Vi har guldläge som Jonathan sa , men nu med ett hus på det . Trots att vi är långt från familjen så kommer det att bli bra , Vi kommer att proiritera att åka och hälsa på ofta och nu kommer också alla att kunna hälsa på hos oss , för vi kommer ju ha ett helt hus ! :) Vi har inte sett planlösningen på huset , men gissar på att det kommer finnas ett extra rum , som blir gästrum. Jätte bra ju ? Och så ser jag fram emot hösten vilket kanske låter konstigt men jag älskar den . När löven ligger på marken & när man hör regnet falla ner utanför fönstret, Så ska man ligga och titta på en film eller bara vara . Jag älskar det , Hösten och våren är det bästa som finns . Jag fyller faktiskt 20 om exakt en månad också, yei . Föreslog för mamma att hon kunde komma och hälsa på då om det är möjligt för henne. Idag åkte jag hem lite tidigare från jobbet , så jag har diskat tvättat och packat . Om några timmar kommer Billy hem med lite nattmat , jippii : )


Håller på packar kläder, så det ser ut som ett bombnedslag här hemma.



Här är nya färgen på mitt hår : ) Bilden visar iof inte den riktiga färgen, finns en liten ton av rött i det hela .

E & W


Bröllop

På Lördagen var det Brölloppsfest , vilket var väldigt trevligt . Tanja såg ut som en söt liten alv i sin klänning och med sitt fina lockiga hår. Vi åt massor med god mat & träffade trevliga människor och hade det bra ! Jag fick även en fin stund med Edwin i hammocken , Han låg i min famn och tittade upp mot mig noga och länge. Hans blick säger en hel del. : ) På kvällen efter brölloppsfesten så åkte vi hem till Tanja & Jonathan och sov där i några nätter . Tanja är en ängel, Hon ställde sig och lagade frukost till oss en morgon . Vi kom in i köket och hon hade gräddat våfflor , dukat upp alla möjliga pålägg som ost , skinka, tomat och rostat bröd mm, och jag vet hur trött hon var. Bästa ! Får inte glömma att Jonathan faktiskt också kom in med en bricka med frukost till oss en morgon :D Vi hade det mysigt . Edwin tycker om farbror massor och skrattar när han busar med honom , Och Billy älskar Edwin . Vi hade bra i Solna , massor med tid med Edwin och så hälsade vi även på Tanjas föräldrar , åt god mat så magen nästan sprack . Jag brukar inte tycka om paprika , men Tanjas mamma hade gjort fyllda parikor , och jag tyckte det var riktigt gott . När vi kom hem till mamma igen efter att ha varit i Stockholm så hade vi fått ett Gratulationskort från mormor , moster m.fl. till förlovningen , och mormor skickade med ett par Sockor som hon stickat till Billy . Och efter en lång bilresa var vi tillbaka här igen .


Tanjas mamma hade gjort tårtan helt själv! :) Det var olika smak på varje lager





Skansen

När vi var i Stockholm så tog jag och Billy en promenad genom skansen , jag fick släpa dit honom :D men jag tycker det var värt det iallafall , trots att nästan allting var stängt : )




24 september 2010 .

Jag är så besviken och trött, helt slut på människor. Sårar , trycker ner , jämför , pratar skit. Vad är det för fel? Jag kan verkligen inte förstå hur man orkar. I hela mitt liv så har jag tänkt att en av de viktigaste sakerna här i livet är att vara snäll, att inte få någon annan människa att må dåligt, men jag insåg ganska snabbt att många inte tänker så. Det finns de människor som trycker ner , till och med människor som ska vara en nära, antingen så är dom en orm bakom din rygg och pratar om dig , eller så spottar dom elaka ord direkt mot ditt ansikte. Det sårar verkligen. Men jag har bestämt mig för att inte lägga någon mer energi på sånna människor längre, för varför ska man göra det?


Utan dina andetag

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

Fredag

Jag är så grym på att blanda goda drinkar  : )



Pretty Down


3/9 2010

Billys tatuering börjar bli klar..



Onsdag .

Har varit på jobbet hela dagen idag.. Billy var borta några timmar då han skulle tatuera sig . Tycker egentligen inte att han ska göra det då han är fin som han är , och kanske kommer ångra sig senare ? Men jag ska inte säga någonting eftersom jag har min tatuering också , men billys är iof mycket större . Fast den blir nog väldigt fin . Inka mönster , en unik tatuering blir det . Och tatueraren är väldigt väldigt duktig , så jag är inte orolig . Han är från Ungern och har gått på konstskola , tatuerat i flera år mm . Det är spännande med tatueringar , sånna som är annorlunda och egna .  Men det är också så fint att inte ha några tatueringar alls ; ) .


Har varit på kvällspromenad med Leon och nu står han på mattan och slickar på en Frolic . Billy och Sebastian sitter och spelar Fifa .. Och jag måste nog plocka undan och städa upp lite i lägenheten eftersom vi har visning imorgon på kvällen . Eftersom vi flyttar till Stockholm snart , vi har inte hittat en lägenhet än men det kommer nog snart . När vi åker till Stockholm nu om någon vecka så ska vi leta efter lägenhet för fullt . Vi ska också sälja vår soffa som jag älskar :( Snyft . kommer aldrig hitta en soffa som jag tycker om lika mycket ..
Snart ska vi lägga oss och se på film , så ska jag försöka somna tidigt idag så jag inte är så trött på jobbet imorgon .. Och så imorgon ska jag boka tid för klippning och kanske färgning , Mitt hår ser hemskt ut må jag säga!

RSS 2.0