I can be your superhero






Onsdag

Vi har köpt lite nytt till huset, blev mycket vitt ! : ) Börjar kännas lite mer hemtrevligt nu, fast fortfarande lite tomt förstås : ) Såhär ser vårt vardagsrum ut just nu . Och så är det Billys val av soffa =)



Ett fint nyckelskåp och ljushållare som ska upp på väggen .


Hittade fina rullgardiner till köket ..

Och lite annat..


Överraskning

Åh vilken överraskning! Tanja fick en "duo behandling" med massage i julklapp utav Jonathan, där man även har tillgång till pool och bastu. Och då valde hon att ta med mig ! Låter hur bra som helst. Vilken fin överraskning . På söndag förmiddag så ska vi dit ! : ) Så mysigt


21 December

Genom många iakktagelser och upplevelser så har jag nu bekräftat , Människor är knäppa !

Sail away with me honey


Inspiration till sovrummet


Dekorera dina blockljus


Jag hittade massor med bra tips om hur man kan dekorera sina egna blockljus.
Det enda man behöver är ett blockljus, en servett med ett mönster man gillar, en sked och ett brinnande ljus.Och såhär enkelt gör du det: Klipp ut motivet från servetten (servetten ska vara tunn) . Lägg ut det utklippta motivet på blockljuset och värm skeden mot lågan på det tända ljuset . Sedan drar du försiktigt med den varma skeden över servetten så att den smälter fast på ljuset. Man kan även dekorera med fina band mm. bara fantasin som sätter gränser!  Bilden hittade jag på google , men tyckte att den var en fin inspiration till hur man kan dekorera. Tex . med en ängel , text eller mönster , men även att man lägger till ett band eller liknande .

Måndag

Jag gjorde om designen här på bloggen . Tyckte den kändes så mörk och dyster, så den fick bli lite ljusare. (finns ju nog med mörker som det är)

Om någon timme kommer Anne Marthe och vi åker till Gjövik. Vi tänkte leta julklappar, och så ska jag kika om jag hittar någonting till mig själv. Förhoppningsvis så blir det en fika också, blir nog mysigt  : ) Jag hoppas att jag hittar det jag letar efter . Det är så svårt att hitta julklappar till någon som är speciell , det känns som att ingenting är fint nog. Man vill ge någonting som är extra fint och personligt .

Eftersom jag fortfarande sitter i tshirten som jag sov i så ska jag byta om och fixa mig nu så slipper jag stressa=)


-

Jag ser dig , men vet inte vem du är.
Jag ser dig hela tiden, men undrar varför du är här .
Du följer mig som en skugga vart jag än går.
Tårar av blod , i en värld av plast .
Jag ber dig med mina bara händer , lämna mig ifred.
Jag skriker i en bubbla där ingen hör, min egen bubbla.
Min själ går itu när jag känner dig andas på mig ,när du kryper i mina tankar och äter mitt inre .
Jag önskar du kunde lämna mig nu .
Som ett bäcksvart moln ligger du och tynger mig , gror frön inom mig , frön som jag inte vill ska gro.
Snälla lämna mig nu
.

Stay on these roads

Inatt lyssnar jag på det här .

hehe : )

Sömnlösa nätter

Har sovit väldigt dåligt på senaste tiden och inte tungt alls. Alla möjliga tankar snurrar i huvudet och saker som gör mig orolig. Vaknade nyss upp och låg och tänkte på saker vi missat att köpa igår till julbordet . Herregud vilken stress . Smör - vin - bröd och allt möjligt . Kan ju inte vara ett bra tecken att man vaknar mitt i natten och ligger och tänker på jobbet.. Vaknade också upp och kände mig otroligt arg över ett mail som jag fått . En man som skickar en faktura till mig med förfallo datum och snart inkassokrav. Ett stor summa pengar för INGENTING . I det stod det också "design av logo" . Men sanningen är att det var JAG som designade logon. Det enda han gjorde var texten tjockare och ändrade bakgrundsfärgen till svart (och jag som trodde detta var för att han ville vara vänlig). Jag blir så tokig , och folk vill bara ha pengar pengar pengar . Vi fick inte ens rätt varor, och det står någonting om extra snabb leverering. några klistermärken för 10.000 kr? Suck, hur orkar man. Kommer på mig själv att nu kanske ingen förstår vad jag skriver om : ) usch , finns så mycket som kan göra en arg.. Men nu får jag inte vara för negativ..

Igår åkte vi till IKEA med pappa och gjorde en hel del fynd till Restaurangen. Tänk att om man lägger 140kr på lampskärmar så är Restaurangen som ny ! :) Vi hittade lampskärmar för bara 10kr styck och nu är Restaurangen så mycket ljusare. Vi har köpt glas till glöggen som vi ska servera som välkommsdrink imorgon och även fyra stycken golvlampor för att göra det lite ljusare i Bardelen . Servetter , nya bestick och tallrikar mm. På en annan butik så köpte nya dukar till borden . Vi har fixat i Restaurangen hela kvällen och det har blivit otroligt fint ! Ikväll blir det nästan fullsatt med människor som ska äta julbord hos oss . Ser fram emot att jobba med kocken som ska jobba under julborden hos oss , han har jobbat som kock på 2 st väldigt bra restauranger och verkar jätte duktig.

Jag längtar till jul . Har handlat julklappar till alla barn och nu återstår bara de vuxna, det svåraste =) Har en idé om vad jag ska köpa till de flesta iallafall.  Det viktigaste med jul är ju inte julklapparna , men en rolig och mysig del . Juste , måste komma ihåg att köpa batterier till min kamera till i jul också !

Ne nu måste jag åtminstonde försöka att sova..

Tänkvärt

Håll huvudet för högt och du missar vad du kliver på, vilket slutar i att du snubblar hårt!

RSS 2.0