-

I know that times were hard
I know that you've been feelin' down
If you only knew how I'm feelin' 
For you
If I could take your pain
I wish that I could wash it all away
If you only knew how i'm feelin'


.



Jag älskar att han sparar blomman i flera år och sedan ger tillbaka den till henne .

Jag såg den här så många gånger nu att jag la märke till att hans pappa i graven var en docka , haha : ) Kolla när han slänger jord på honom första gången, nu är hela filmen förstörd : ( Nu kan vi inte se den här när jag kommer hem längre .


No one's gonna love you more then I do

 

 

 

 

 

 




Who you gonna run to




I don't think it's right.
Lettin' love ruin my life
But i don't think it's wrong
Gettin' a little revenge in a song
It hurts, don't lie...

Who you gonna run to?
Who you gonna run to now?
You know i would have died for you
But it wasn't like you loved me anyhow
You know i'm right

Baby, i've been wrong
And maybe i've been livin a little headstrong
But i know it isn't right
Startin' a war by avoiding a fight
It hurts, don't lie...

28 juli

Igår var jag hos min fina kusin .. Vi cyklade ner till stan och kikade runt och jag köpte ett par skor och lite annat fint. Jag packade med mig helt fel skor , så blir det alltid. Man tar fram saker och packar , men sen när man väl är framme så har man ingenting att ha på sig ändå. Det är så sjukt varmt här, Vi cyklade ju dessutom och jag höll på att svettas ihjäl . Efter att ha gått runt på stan och min kusin blev trött på att gå i butiker så rörde vi oss tillbaka. Vi köpte med oss lite dricka och satte oss ute med min kusins vänner. Jätte trevligt och vi skrattade så magen gjorde ont, men det slutade med att jag gick hem och sov vid kl 10 för jag var så trööttt och mådde dåligt, haha : ) Jag tycker inte om alkohol. Min kusin följde snällt med mig hem och såg till att jag hamnade i sängs. Senare när hon kom hem vräkte vi i oss lite nattmat och sen låg vi och pratade tills de blev ljust ute och båda två somnade.. Har inte en aning om vad vi pratade om, men någonting iallafall? :)




Tisdag

nu åker jag till min kusin ! : )

Måndag

Har varit jätte vaaarmt idag.. Gick runt med min kusin och tittade i lite butiker, sen åkte vi hem till henne och hon visade mig sin lägenhet. Hennes hundvalp var helt galen och busig & lyckades till och med ha sönder min tröja,haha :) han bits hårt . På kvällen åkte vi till sommarstugan och badade vilket var helt underbart i värmen ! Sen har vi spenderat resten av kvällen på min morbrors båt. Imorgon kommer min andra kusin som inte jag har träffat på evigheter, längtar !




Lesson in my life

 



I've learned some lessons in my life

Always be careful of mankind
They'll make you promises today
But tomorrow they change their mind

 

 


25 juli

Nu åker vi till sommarstugan och badar :)




Jag älskar den här hunden , bästa personligheten !

S . G




 


Framme

Nu är jag i Finland hemma hos min moster. Hon och mina morbröder mötte mig och mamma vid bussen och min moster hade med sig sin otroligt söta hund , hennes tunga hänger hela tiden ut lite grann och de är så jäkla gulligt : ) Världens gosigaste . Mormor var alldeles tårögd och kramade om mig , det var tre år sedan jag träffade henne sist. Dom har förberett min favoritmat & snart ska vi äta middag . Ska se om jag kan gå ut med vovven sen , jag skulle bära upp henne nyss och jag gjorde nästan illa henne för hon är så liten och ömtålig , fick så dåligt samvete för hon pep till .. hon är till och med mindre än Leon , går det ? Jag tycker redan Leon är så liten man kan bli.. :)

23 juli


Du är en mycket fin och varm människa och jag sa det senaste idag till **. Du tänker så normalt om allt och jag är så glad för att du är du! Och du tänker med hjärtat, ingen stolthet som ska vaktas, inget ego.. Du är bara varm, ödmjuk, generös, omtänksam, kärleksfull och förstående. Fullständigt underbar : )


Vad de värmde att läsa dom här orden, de var nog de finaste någon skrivit till mig på länge.

- God of peace angel a death, from you have life you have everything -

 

 


Idiot busschaufför

Åkte till stan och träffade Magda och Emelie , Vi satte oss och pratade en stund på waynes coffe och sen gick jag och solade .. När jag skulle åka hem så skulle jag gå på bussen , och dörren stängs på mitt ben , Jag bankar på rutan i panik för de gjorde verkligen ONT. När jag kliver på så säger jag till busschauffören , du klämde mitt ben ? Så tittar han bara på mig med en idiot fån blick utan att svara . Så jag går och sätter mig och så skrattar en kille i fram , 3 minuter senare så hör jag honom säga , ursäkta ? går den här bussen till sala .. Jag vet inte svarar  jag.. Så börjar han prata för sig själv , och repeterar lilla loggan , lilla loggan .. Vad menas med de ? haha .. Helt bisarr bussresa ! och jag har ont i mitt ben , kunde busschauffören inte ens frågat , hur gick det ?

Hemma hos mamma

Har suttit på tåg hela dagen idag (igår) blir det. 09.35 - 20.50 med massa byten , men nu är jag äntligen hemma hos mamma : ) Skönt de ska bli att sova efter en låång dag , klockan är tjugo över 4 :O

Sov gott !

Hem och sova

Sussa , :)


God natt !

15 juli - Collie Buddz



 

 

 


14 juli

Nu ska jag åka och jobba jobba jobba..

Vi kunde inte sluta skratta häromkvällen när vi skulle möta upp pappa efter jobbet .. Han kom ner från lägenheten , vi står och pratar helt allvarligt och normalt i kanske en halvtimme men vi ser inte inte hela honom eftersom vi sitter i bilen.. Efter ett tag så ska vi säga hejdå , så tittar jag mot pappa när han står vänd mot oss, reagerar.. vänder huvudet ännu en gång ..

- Har du bara kallingar på dig?
- Ja de är sånna här shorts ..

Han stod verkligen där med kallingar och lite uppknäppt skjorta och ett par tofflor mitt i gjøvik .

Vi kunde inte sluta skratta..




Tisdag

Varför vaknade jag så otroligt tidigt och kan inte somna om .. Åker ju till jobbet klockan 1, vaknade för två timmar sen och kunde inte somna om och då gick jag och la mig inatt vid kl 2 , jaha ? :) Från att vara tröttaste människan för någon vecka sedan till att vara hur pigg som helst. Får laga te och sitta och titta på någon serie..

Igår så var det fint väder. Vi åkte och kikade på lite saker till Restaurangen & senare på kvällen åkte vi iväg för att fiska och grilla. När vi kommer in genom dörren för att hämta Leon så sitter han i byrålådan , högst upp . Hur i hela friden gick detta till när han knappt kan hoppa upp för vår säng , men så söt han är, varför just byrålådan? :D I bilen så satt vi och lyssnade på bosnisk musik , sebbe älskar allt som har med Jugoslavländerna att göra så vi fick en ny skiva till vår bil.

Mile kitíc

Den här få bli tillägnad till Tanja , fin låt.. =)

När vi kom fram så gjorde vi en mysig promenad genom skogen. Jag hade sandaler på mig och trampade på lite sköna kvistar , halvvägs så gick min påse sönder och jag snubblar och ramlar på rumpan , ja de stämmer nog att jag är klumpig , men de var mysigt att sitta och grilla vid vattnet. Leon var helt överlycklig och sprang en spurtrunda och sen hörda man ett plums och han hoppade i och badade , sprang en runda till , plums , simma lite :) Han är jätte duktig när han får gå fritt i skogen, han lyssnar och går inte långt.. Sen fick han äta kött med oss, måste nästan ha varit en av de bästa dagarna i hans liv ? Efter att han ätit ,badat och lekt i några timmar så var han trött och kom och la sig i mitt knä vid grillen och sov en stund . När vi skulle hem så föreslog någon att vi skulle ta stigen som gick i skogen tillbaka, den gick alltså raka vägen till vår bil utan att behöva trampa på kvisthögar och pinnar ? :D


Ledig dag

Har ätit frukost och strax ska vi åka iväg och hitta på någonting mysigt ..

Ha en fin dag ! :)

Americano


 

 

 








Jordgubbar .

Sitter på jobbet och skriver på en meny.. Nästa vecka så planerar vi att få dem nya menyerna utskrivna .
Deniz gjorde precis glass med jorgubbar till mig , inte till billy, nini :)  Jag älskar jorgubbar , det påminner om när man var liten och mormor hade plockat hennes egna jordgubbar från trädgården , så åt man de med mjölk eller vaniljglass . :) det käns skönt att vara tillbaka till jobbet igen , men stress .. De är lätt hänt att man stressar när det blir lite extra med människor och saker går snett . Men mot slutet av dagen så kan man alltid andas ut iallafall . Imorgon så har vi ledigt , jag tror jag måste bada då ! Har bara badat några gånger i sommar och de var i Grekland . nu måste jag skriva klart på menyn , annars kommer väl billy och slår mig .



Joobb

Nu sticker jag och jobbar :)


Hejsvej

Släkten .

Tidigare idag så la jag in funktionen "Google translate" på bloggen. Syftet är att mina släktingar ska kunna läsa min blogg om dem vill . De är i princip bara jag mamma ,pappa och mina bröder som pratar svenska . Sen är hela mammas släkt från finland och dom pratar alltså finska . På pappas sida så är de spanska eftersom han är från Chile . Hur som helst så testade jag denna translate , och den översätter såklart väldigt dåligt . En mening i ett tidigare inlägg om Leon där de stod "Jag Hämtade Leon när han var ca 9 veckor och första gången jag såg honom sprang han runt på golvet framåt tillbaka som en liten köttbulle och busade" det blev översatt till "I downloaded Leon when he was about 9 weeks and the first time I saw him he ran around on the floor ahead back to a small meatball and played " haha snacka om att bli fel . Men de är ju bra att man kan ha den iallafall , man förstår ju på ett ungefär :) Min släkt är verkligen utspridd i hela världen , de käns tråkigt . Min Farfar och min Farmor bor i Australien , samt min faster och hennes familj även Farbror m familj . Resten av pappas alla systrar och släktingar är i Nya zeeland och tidigare har de varit USA , chile mm . (Jag vet inte exakt vart alla bor, min släkt är ganska stor) Men det är en lång bit att resa hela vägen till andra sidan jorden. Var i Australien för några år sedan tillsammans med Sebastian och Mamma , det var underbart och varmt , men tror att jag skulle uppskatta de mer nu eftersom jag var mycket yngre då. Vill jätte gärna resa dit tillsammans med Billy i någon månad över en kall vinter , som istället blir omvandlat till en het sommar och bada i Oceanen . Hoppas att vi får möjlighet att ta oss en tur och hälsa på Farmor och Farfar och hela släkten snart .




Farmor och farfar i varma solen . (Maria-Teresa är inte min pappas riktiga mamma , men kallar henne farmor då jag aldrig träffat min riktiga farmor ) :)





Farfar och kusin .


Tiden går fort



Magda jag och Emelie när vi firade min födelsedag i Oktober , tänk de är snart oktober IGEN . Tiden går så otroligt fort och de var längesen man sågs..

Promenad med Leon och Frukost .

Gick upp kvart över nio , hur pigg som helst . satte igång en tvätt och började vika ihop den stora klädhögen som låg i garderoben ( Du ditt lilla troll , sluta släng kläderna överallt ) Sen gick jag på en promenad med Leon , och de var redan sol ute så jag tror de blir fint väder idag! :) Gjorde en god frukost och nu sitter jag här. Vad ska man hitta på idag ? Imorgon börjar jag jobba igen , har varit borta allt för länge nu käns de som . Kanske borde passa på att sola lite , kanske till och med bada ? Om de blir super varmt så går jag ner en stund till badet . Ikväll blir de middag med pappa  , då får jag laga någonting gott till oss två, ja just , han nämnde någon kycklinggryta jag gjorde för flera år sedan som han gillade , han tyckte vi skulle ha den på menyn i Restaurangen . de säger han om fler rätter , då blir jag glad :) Billy brukar bara nämna när jag gjorde en korvstroganoff för 2 år sedan , och jag gjorde på turkisk yogurt istället för creme freiche då den var slut (då blev den surare än vanligt ) " Nathalie din korvstroganoff som du gjorde i sävja , den var inte god.." haha , vad snäll pojkvän jag har . Men Jag blir faktiskt ledsen när inte min mat blir bra .. Nu ska jag fortsätta städningen från igår och sen ska jag ringa och ändra lite med min och mammas biljett . Åker till Finland om ungefär två veckor , ska bli kul .

Ha en fin dag i solen ! Om de är sol i Sverige ? :) Kram

Madeleine

För nästan ett år sedan hittade jag till den här bloggen .. Jag läste nästan varenda inlägg och mina ögon fylldes med tårar , Jag tänker på henne än idag och jag vet inte varför . de var någonting som fastnade hos mig . Idag så är de en minnesblogg för Madeleine som hennes mamma håller levande , men om man tittar längre tillbaka får man läsa om Madeleines kamp mot Cancern. Jag tänker på Madeleine och hennes familj , hennes dåvarande pojkvän som hon hade förlovat sig med . Hon var 20 år gammal , nästan som jag ..

Det käns så tungt , att se och läsa om folk som lider så, men ändå så var hon så positiv . Krävs de att de händer någonting allvarligt för att man ska uppskatta livet? kanske :/ man måste försöka iaf ! Se hur bra man har det , Måste ta hand om varandra! Man vet aldrig vad som händer imorgon .


Mammas mat

När man jobbar på Restaurang hela dagarna och äter Restaurangmat varje dag , så tröttnar man rejält. Restaurangmat är ju någonting man vill äta någon gång ibland , inte varje dag . Usch . Jag saknar mammas underbara mat , jag saknar hemmamiddagar med billy och grillkvällar med familjen . Gå och handla mat och laga hemma , älskar att laga mat . Vi har bestämt att vi ska ha öppet Tisdag - Söndag . Då får vi Måndagar ledigt , då blir de massa mysiga hemmakvällar med god mat kan jag lova ! Nam . Men just mammas mat , hennes nybakta bröd , eller min favorit , hemmagjorda köttfärsbiffar med pommes? skulle kunna skriva en hel lista..  Jag saknar de , men så långt bort ! Skulle kunna åka hem nu bara för att äta hennes goda mat , :) tjockis ..

Juli 4, 2010

Vad ensamt det käns att ligga hemma sjuk . De är ju sommar ute och man vill vara ute i solen och sola & bada allt de där . Men dessutom så hinner man knappt med de heller när vi har fullt upp med restaurangen . Önskar vi kunde åka till Sverige snart på en liten semester och umgås med familjen åtminstonde ! Sen hoppas jag på att kunna åka till Finland i sommar med mamma och hälsa på . Åka till sommarstugan och bada ,fiska och grilla vid vattnet , längesen jag var där. Nu ska jag fortsätta tvätta och städa ;) Snart kommer Billy hem , och då ska vi se King of queens , bra serie! vi har sett hela 4 säsonger snart , eller jag har bara sett två men jag kommer ikapp snart ! Sen blir det upp imorgon bitti och gå till sjukhuset , hoppas allt går bra.. Sen åker vi iväg till IKEA i Oslo och handlar lite saker till Restaurangen .







Sov gott :)




RSS 2.0