Fredag ,

Jag hittade massor med gamla bilder på pappas dator :)


Emelie , Linda och jag på balen i nian .




Jag før ca 5 år sen



6 år sedan eller nåt sånt?




Kul med gamla bilder :) en del gick inte att ladda upp dock..


Natti natti


Vad vore jag utan dig?

Jag är så glad för att vi har flyttat nu , tycker verkligen om vår nya lägenhet!  :) Snart är allting färdigt och nu fattas bara vår lilla Leon , men snart är han hemma igen . saknar honom !

Idag har jag och min Billy 3 år tillsammans, den 22 april 2007 blev vi tillsammans , Och jag är så lycklig för att det är du och jag . När du kom in i mitt liv så fick jag känna ren lycka , du fick mig att skratta och le och du fick mig att förstå hur det käns att vara älskad . Du är mitt lyckorus , vad vore jag utan dig ?




Jag saknar min bästa vän!




Fina vår .

Jag är så glad för att solen är tillbaka , I pauserna på jobbet spenderar jag varje minut i solen :) Jag ÄLSKAR våren för den påminner om allt bra, allt grönt börjar komma fram , och när man ser första tussilagorna blir man väl glad ? Jag och Billy blev tillsammans på en vårdag mitt ute i lilla Vänge och jag kommer ihåg det som igår , sånna minnen är bra och man blir varm inombords . Imorgon flyttar vi till en helt ny lägenhet i centrum och de ska bli skönt ! Men först jobb hela dagen .
Nu ska jag hoppa in i duschen! :)





I Solna hemma hos Jonathan , Tanja och Edwin .


Grattis !

Idag fyller mitt hjärta år , Grattis på födelsedagen ! Vi ska strax äta Tacos som han önskade , sen blir de tårta . Presenterna tjuvstartade vi med i förrigår , som barn som inte kan vänta ? haha :)
Jag är så himla trött så jag kommer nog somna om någon timme , men först mys !

Lördag

Nu är vi tillbaka till Norge igen efter en liten tur till Sverige . De blev bara i någon dag vi stannade som vanligt och de käns som att man inte hinner med allt man vill göra. Vi var och hälsade på Tanja,Jonathan och lille Edwin och de slutade med att vi satt uppe till kl 5 på morgen,  vet inte hur det gick till men Billy somnade på 2 minuter när vi kom hem så de var ju skönt. Han brukar alltid envisas om att ligga och titta på film och jag brukar vilja somna utan , De slutar alltid med att han gör de förstås och jag ligger vaken och tittar med han tills jag somnar men jag älskar dom gånger vi somnar utan tv, Fattaru de ? :) Nu åker jag och handlar middag och massor med gott , om jag är snäll köper jag väl cola till billy också .

RSS 2.0