En liten kortfilm innan läggdags


Elegi


Unthinkable

Kan rekommendera filmen Unthinkable !

 


Liten Tamagotchi

Jag bestämde mig för att köpa en Tamagotchi till Bella . Just för att jag har så bra minnen från den när jag var liten . Jag älskade verkligen min Tamagotchi . Jag tror jag hade lite olika dock , men jag hade favorit . Det var en Tamagochi formad som ett rosa hus , och i det lilla huset så bodde en liten bebis som hette Nelly . Hon skulle växa och bli större, om man inte tog hand om henne ordentligt så rymde hon och liknande : ) Man skulle ta hand om Nelly , ge henne mat och leka mm . Så himla kul ! En av mina bästa leksaker ! Just därför tänke jag att jag skulle köpa en till Bella . Jag hoppas att hon tycker det är lika kul som jag gjorde. Men jag blev så besviken , det är inte samma gamla tamagotci som förr . Det kanske finns fortfarande , men inte på den leksaksbutiken jag var på iallafall. Det står att man får mer livspoäng när man spelar minispel . Det låter inte lika kul ? Jag minns det som att man bara skulle ge mat , leka mm. Om det var en hund så blev det bajshögar som man skulle plocka upp : )   eller minns jag fel ? Var det mer komplicerat än så? Det här måste ju vara liknande iallafall . Men på bilden så visar det  att man börjar som en bebis vidare till - dagis - skola - arbete . Måste ju likna den gamla iallafall? Bara att den är mer utvecklad ? Jag låter som en spelnörd typ ?

Köpte en liten blå till Bella . Bella hade säkert velat haft en rosa men det fanns inte .Fanns bara Orange , svart och blått. Lite tråkigt . Men det är väl inte färgen som spelar roll , haha . Vad babblar jag om egentligen

Nu kom Billy hem och vi ska äta grandiosa, nam.  Ikväll ska jag se filmen "Låt den rätte komma in". Jag höll på att börja grina igår för jag hade väntat så länge på nedladdningen . När den väl var färdig så visade det sig att den var dubbad . Så jag laddade ner en ny , men sökte på svenska (tog på engelska första gången och det var ju dumt så jag fick skylla mig själv) Men laddade sen ner en som hette det svenska namnet. Väntade i kanske 40 minuter till . Den var också dubbad, men på tyska ! haha, Nu har jag laddat ner en som SKA vara på svenska. =)

Sovmorgon & presentjakt

Morgondagen är sååå efterlängtad. Äntligen ledigt ! Har somnat alldeles för sent om nätterna och det har hänt allt för mycket dåligt under veckan . Eller ja.. Så som det nästan alltid är . Jag längtar så mycket till jag ska börja plugga , det ser jag verkligen fram emot . Jag jobbar bara 14.00 -22.00 men det är så mycket mer än åtta timmar per dag , det är saker som snurrar i huvudet hela tiden och allt blir alldeles för rörigt och tröttsamt . Ska bli skönt att sova så länge jag vill imorgon ! Ska ta en lång sovmorgon , och sen ska jag köpa en present till Bella . Hon önskade sig en dator och en mobil.. det blir lite svårt ,så jag frågade henne igen vad hon önskade sig förutom de sakerna. Då sa hon att hon ville ha en klocka , och även ett Nintendo DS . Bella skulle förklara vad nintendo DS var och förklarade ungefär såhär: Det är ett spel , så lyser det där nere och en där uppe och så trycker man på den där uppe för att spela.. Super mario DS ! haha. Jag ska försöka hitta någonting fint , kanske en fin klänning eller en klocka som hon ville ha . Men en klocka kanske inte är så roligt i längden . Ett kul spel kanske ? Får se vad jag hittar imorgon .

Klockan är 20 över 5 på morgonen och vi är fortfarande vakna, kanske dags för att sova nu :)


Freaky like me


Volume master

Jag kommit fram till att jag verkligen vill ha en Volume master ! Perfekta lösningen för mitt hår  : )



Mina mål till nästa år

- Börja övningsköra & ta körkortet

- Börja plugga till hösten & även bestämma mig för vad jag ska göra & utbilda mig till

- Ta hand om mig själv bättre. Dvs. vara nyttigare , promenera och jogga oftare . må bra med mig själv och träna på saker jag kan göra bättre .

- Spara pengar för att kunna göra en stor resa (helst Australien)

- Träffa familj och vänner så ofta som det bara går

- Göra jobb med huset och fixa fint !



Bella 5 år !

Idag fyller lilla Bella 5 år .
Jag frågade vad hon önskade sig och hon ville ha en dator ,
jag ; men vad önskar du dig mer då ? Bella; en mobil , en riktig mobil !
haha vilka härliga önskemål för en 5 åring
=) Grattis Grattis till Isabelle på Födelsedagen !

En bild på mig och Bella när hon var såhääär liten : )


Onsdag

Idag fick jag hem ett paket i brevlådan som jag väntat på . Jag kunde inte bestämma mig vad jag skulle välja för Mary kay produkter av Billys mamma så jag sa att hon helt enkelt får överraska mig . Jag fick en parfym som luktade väldigt gott. Sen fick jag även 4 st lite mindre parfymer i olika dofter som även dem luktade väldigt gott . Det är så perfekt för att dom passar till olika tillfällen. Min favorit är den lilla blåa som heter: Simply cotton . Sen fick jag ett läppglans, ett set med ögonskuggor och en rosch i samma set . Väldigt bra ! =)

Det har varit en lugn dag idag på jobbet . Jag har pluggat lite inför provet som jag måste göra eftersom jag har blivit delägare av Restaurangen. En bunt med information om Alkohollagen. Tex. vem man ska neka alkohol, hur mycket skatt man betalar per liter alkohol i grupp 1 (över 2,5 upp till 4,7%alkohol) osv . Kommer nog att gå bra .

Förövrigt så är det väldigt trist väder ute. Regnigt dimmigt och mörkt..


Måndag 1 november

Varit ledig idag så passade på att åka till Gjövik med Billy eftersom han skulle skriva kontraket idag . Köpte några T-shirtar , en kofta och en Tröja .Det var 3 toppar på Carlings för bara 100kr : ) Stannade inte så länge. När vi kom hem så däckade vi i sängen båda två och när jag vilat i ett par timma så gick jag till affären och handlade mat & det fick bli Köttfärssås och spaghetti med pesto, parmesanost och oliver förstås ! Det är inte gott med köttfärsås och spaghetti utan pesto , och egentligen ska det vara soltorkade tomater till också =)

Leon ligger i sängen och tittar på mig med huvudet på snedd ( eller nu kallad hachiko av billy) : ) vi ska strax gå på promenad. Brukar släppa honom lös på natten eftersom det är så lugnt här , en av de bästa sakerna han vet !

Efter det så blir det film igen och God natt !


Hachiko

Jag och Billy såg precis en film om hunden Hachiko. En sann historia om en hund som bodde i Japan med sin ägare som var professor i ett universitet i Tokyo och pendlade varje dag med tåg till jobbet . Hachiko följde med ägaren till perrongen varje dag , och mötte även honom varje dag när han kom hem, alltid i tid. En dag stod hachiko och väntade som vanligt, men hans ägare dog samma dag på jobbet. Hachiko skulle bo hos anhöriga till proffesorn , men han rymde hela tiden därifrån för att återvända till sitt gamla hem där han väntade sin ägare . Men så smånigom insåg han att hans ägare inte längre bodde kvar och återvände till plattformen . han stod där i tio år , varje dag samma klockslag och väntade på att sin ägare skulle komma hem ! Så berörande & fin film . Den heter hachiko A dog's story .


RSS 2.0