God natt

Nu har Billy kommit hem från jobbet och jag vill bara gosa ner mig i sängen och titta på en film , soomna tidigt idag ! Jag är som en robot på morgonen och vaknar samma sekund som larmet börjar ringa. Jag är så rädd för att komma sent så jag vaknar DIREKT , även fast jag är så trött . Inatt ska jag lägga mig tidigt och sova ut . Imorgon jobbar jag 07.30 - 16.00 och ska stänga .

Jag älskar den här nya klänningen & hittade till slut rätt storlek ! =)



April 13, 2011

Jag har varit så dålig på att skriva här , måste försöka att skriva lite oftare nu. Jag har precis kommit hem från jobbet och har meget ont i fötterna. I måndags var det jag som stängde cafét och låste alla dörrar m.m. Idag fick jag reda på att jag hade glömt ett bord och stolar kvar ute , haha. Det var väl typiskt mig .. Jag förstår inte vad som är fel på mig, jag är glömsk och jag kan inte ens hålla i ett par nycklar utan att jag efter några minuter tappat bort dem , sedan kan jag hitta dem , och så tappar bort dem igen. Så funktionell min hjärna är ibland . Vet inte vilken värld jag lever i och vad jag tänker på många gånger . Någonting som är kul vad det gäller jobbet är att vi ska inleda svenska köttbullar med potatis på menyn. Jag lagade det till min chef idag och till min förvåning sa han att vi ska börja ha det på menyn . Kul va ? Kom hit och ät mina köttbullar nu .

Igår fyllde älskling 24 år . Kan inte förstå att Billy fyllt 24 ! Det känns som att det var igår han sa att han var 20 , och jag sa att jag var 16. Tiden går så fort och jag känner mig som en zombie som inte följer med i någonting .


.

Någonting som är vackert här är naturen. Varje dag när jag går hem från jobbet luktar jag på blommor , letar efter ormar och iakttar alla kottar & träd . Haha . Jag kanske är lite som Ferdinand . Ibland hittar jag fjädrar som har alla möjliga olika färger . Är det inte vackert ? Hur kan varje fjäder på en fågel vara så detaljrik..

 


Saturday

Just nu vill jag gå & sooova , är så trött idag . Blev väckt tidigt av att Maria knackade på dörren och sa att min chef hade ringt och ville att jag skulle komma in och jobba , men till slut så har jag varit ledig idag ändå . Imorgon jobbar jag halvdag & jag ska gå och lägga mig strax så att jag är pigg imorgon . Har varit i stan hela dagen och handlat present till Billy och 2 klänningar till mig själv som jag älskar =) men måste tyvärr byta tillbaka den ena, hoppas att rätt storlek finns kvar bara . Jag tycker att vädret här är perfekt nu , precis lagom med sol , inte för varmt =)

 


8 april 2011

Idag fick jag min andra lön , Jippi . Den var lite större en den första lönen eftersom jag har jobbat mycket mer de här veckorna . Imorgon åker jag till stan och går runt en heeeel dag , Billy fyller år på tisdag och jag måste hitta på någonting fint till hans födelsedag . 24 år , och jag är nästan lika gammal som han var när vi träffades !

 

Det var regn här igår !? : ) Och Jag saknade Sverige. Hur underligt den än låter så älskar jag regn , doften och känslan . Jag älskar hösten med allt regn , och jag älskar våren med första solen . Vinter är bara vinter och sommar är bara sommar  =)

 

Snart kommer B hem från jobbet och vi åker in mot stan för jag lovade att jag skulle följa med honom och slå några bollar och gå en golfrunda .

 

Sist jag var inne i stan så hittade jag den här fina klänningen i en av mina nya favoritbutiker,  Chica booti !

 



.







Gårdagens terapi :

Shopping : )


Sommaren tvåtusenochsju rhodos

Här sitter jag och är proppmätt efter godaste middagen på länge.. Jag har ont i vänstra sidan av magen idag , undrar vad det är :/ Har jobbat till klockan 13 och inte långt efter det åkte vi till stranden & var där i några timmar. Jag har fått fobi för hajar så jag vågar inte stå i vattnet utan att se ner hela tiden . Om jag tittar bort kommer det hinna komma en haj med nästa våg och ta ena mitt ben så jag får kämpa upp på land med bara ett ben kvar. Jag vågar inte gå för djupt heller så jag doppar bara benen, ställer mig på knä i några sekunder , doppar huvudet och går upp . Det är läskigt med de starka strömmarna också.

Jag har varit dålig på att ta nya bilder så jag lägger upp lite bilder från min gamla kamera som låg hemma hos mamma .. Hittade bilder från första året jag och Billy var i Grekland. Vilken lycka jag kände när jag lyckades lägga in alla gamla bilder på datorn . Jag trodde att alla bilder var förlorade och borta .. Men nu har jag iallafall några bilder som jag saknade och kan snart börja framkalla och skapa fotoalbum ! =) en del av dem hade jag lyckats spara från förut dock .

 

Sol och bad på stranden i Afandou , Rhodos .

 

 

 

Utsikt från hotellrummet .

Och avslutar med en bild på en skön dansk som vi träffade där nere som berättade alla möjliga historier för oss :)

Nu fick jag så ont i sidan va magen så jag orkar inte lägga upp fler bilder. Skyndar mig att publicera det här inlägget innan internet stängs av ! Läggdags... Imorgon åker jag till stan och kikar lite .

RSS 2.0