22 februari 2011

Jag hittade min gamla kamera hemma hos mamma och lyckades lägga in alla gamla bilder på datorn !

Här är jag och min kusin, sommaren 2007?

Jag och mormor ute på fisketur

 

Min kusin och en bild från våran sommarstuga i Finland :)


Lät du henne komma närmre


Onsdag

Jag fick svar från IKEA idag angående min ansökan , och jag ska på intervju när jag kommer fram ! =)

Jag är så rastlös! Går runt här hemma och väntar o väntar . Jag vill packa men jag vet inte vad jag ska packa , jag vill städa men jag vet inte vad jag ska göra av allt . Jag går runt här hemma och väntar på att vi ska åka snart . För det första så är det tråkigt att bara sitta hemma och inte ha någonting att göra och sen längtar jag så mycket , samtidigt som jag får ont i magen för jag blir så nervös inför resan. Vad ska jag hitta på att göra? Har precis gjort en smoothie med banan ,blåbär och hallon , suttit och spelat hangman & läst om allt möjligt på internet.. fortfarande lika rastlös.



Crochet

Fint från Shona Joys sommarkollektion 2010. Jag vill ha en virkad klänning !



Tisdag

Har mått konstigt idag. Huvudvärk och mått illa , så jag drack en kopp grönt te och nu mår jag mycket bättre !

Snart måste jag komma igång med att packa alla saker som ska till Sverige . Vi åker ju om bara 2 veckor till Thailand nu och stannar där i 7 dagar i Kata Beach, sen vidare till Perth . Jag har inte hunnit förstå på riktigt att vi ska åka än.. Jag tror fortfarande att det är en dröm : ) Jag drömmer mardrömmar om att planet störtar osv. Jag är nog nervös inför resan. Och speciellt när Billy säger att enligt en undersökning så har 50% av piloter som flyger för bland annat Norweigian och SAS somnat någon gång under sitt arbetspass!

 

 


Kata Beach, Thailand

Vi hade tänkt att vi skulle bo på det här hotellet i Kata Beach, Phuket . Längtar tills vi ska åka !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Oslo och sushi

Idag har jag varit i Oslo och fixat mitt pass . Det känns som vi har suttit i bilen hela dagen och virrat runt . Efter allting var ordnat med passet så köpta jag sushi till Lunch =) Nam. Jag var så jäkla hungrig , och det var riktigt gott med sushi ! Fast tyckte dock inte om den med tonfisk . men allt annat var riktigt gott !


Nu ska jag skicka iväg en ansökan om jobb på IKEA i Perth . Skulle verkligen bli glad om jag skulle få jobb där.

(Det fanns tydligen bara just nu lediga jobb som IT system administrator , IT manager F&B storeperson . Så jag får vänta och se om det kommer upp någonting annat snart ) : )





Australien

Den 1 Mars åker vi från Oslo flygplats till Thailand Phuket , där ska vi vara i sju dagar! =) Efter sju dagar i Phuket så åker vi till Australien , Perth . Jag längtar !


RSS 2.0