.

 


Storhandling

Storhandlat! Har handlat massor med gott inför på Lördag nu.
Min tanke till middagen för vegetarianerna är rostad sötpotatis/grönsaker & couscoussallad tillsammans med fetaostfylld champinjon gratinerad i ugnen, och till oss som äter kött blir det någonting av biff (men har inte listat ut riktigt än vad det ska bli) tillsammans med sallad och massa småplock vid sidan av allt. Jag blev mest insatt i vegetariska rätten konstigt nog. Kommer bli suveränt sörrni  :)

Shit vad roligt det kommer bli på lördag! Vi kommer att bli 7 st tjejer här hemma hos mig och förfesta sedan drar vi vidare ut i Perth någonstans . Jag ber bara till gudarna att min finne har försvunnit tills dess, annars är jag redo att skjuta mig själv lite..

B - day

Då var man 21 år idag . Det har kroppen visat genom att trycka fram en liten finne på hakan.
Har haft en fin dag och tack till alla som tänkt på mig,  grattat och gett fina presenter ! Blev så förvånad när min chef gav mig en present idag på slutet av dagen. Helt oväntat, gjorde mig glad .

Men nu är jag helt slut för att vara ärlig , har varit vaken sen halv 7 och jobbat hela dagen och sen var vi på middag hemma hos Farfar & maria, som var lamm M. stekt potatis och sås, och tårta givetvis . Så istället för att ta bilen hem så fick Billy hålla i mig och vi rullade ner för gatan : )

Nu blir det sängen och imorgon ska jag jobba igen . Efter det så blir det storhandla inför Lördag ! Då blir det fest !
God natt !


Tjo och klackarna i taket

Lakanen är nytvättade och sovrummet är skinande rent . Jag har städat som en knubbsäl här hemma och nu luktar det faktiskt riktigt gott, nytvättat och rengöringsmedel ; ) Kunde man tro det ? Jag har varit så lat den senaste tiden så jag förvånade mig själv lite där. Belöningen blev ett långt & skönt bad.



men vesst , har bara gått upp några pannor sen den här togs


Nu blir det sängen .


God natt .

Nu ska jag somna om och försvinna in i drömlandet, det behövs . Ska bara säga God natt till mamma och önska henne lycka till inför veckan .



K.T

Så, nu är mina planer inför 21årsdagen färdiga . Längtar tills på Lördag ! Det kommer bli bäst.

Billy och jag tog en liten promenad vid den stora bron i ett ställe som heter Mundaring ikväll och tog ett par bilder men dom var lite suddiga så jag ska se om det är någonting som går att lägga upp. Alldeles strax.



Shuuu mannen

Idag har jag varit ledig och inte gjort mycket alls annat än lyssnat på musik och pratat med familjen över webcam, vilket var kul . Har inte gjort det på länge eftersom camen inte har fungerat . Saknar min familj. Melissa och Bella mycket . Dem har blivit så stora!

Klockan är 2 på natten så jag ska lägga mig brevid Billy och sova . Kameran har varit på laddning hela dagen så imorgon kommer det upp nya bilder här !



En Bild från i vintras i vårt hus i Dokka , med min Leon . Han har blivit pappa till små leonvalpar för inte så länge sedan .

Hörs snart , God natt !

Moa Lignell

Ni får ursäkta mig om jag är lite efter men jag har faktiskt inte följt med i idol ..

Det föll en liten tår från mitt öga. Hon är bäst ! Rakt in i mitt hjärta . Sådär .
Jag kunde ju INTE välja att lägga upp audition videon , jag skäms för juryn.. haha .


 


Mooloola

Phuu fick lite panik när vår hyresvärd gick utanför vårt hus tidigare idag . Tänkte bara "hoppas hoppas att han inte knackar på!" Och började storstäda . Jag tror att han hade svimmat om han sett vårt hus .. Nedå , men till och med en blind skulle se att de behövs städas här : P

Mina Mooloola skor som jag köpte på City beach, men har inte hunnit använda dom än. Dom är VÄLDIGT höga, får se hur det går!  : )

Ouch

Ouch , har ont i mina fötter efter en dag inne i stan . Träffade ju Line, en svensk tjej som bara varit här i en månad. Vi gick runt och tittade i lite olika butiker och senare stannade vi och köpte kaffe på ett café mitt i Perth . Jag har fastnat för hasselnötslatte faktiskt . Det var kul att träffa henne , få prata lite svenska emellanåt.. :)

Jag fick med mig ett fint örhänge hem och ett armband och så köpte jag en tröja bara för ombyte för det blev lite varmt i det jag hade på mig . Nu vilar jag mina fötter en stund , sen ska vi ut och äta middag alldeles strax .

Juste! Gick till frisören och förklarade att det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig (jag visade ju en bild innan dem började ) Men hon tyckte att jag hade ändrat mig så att jag antagligen skulle få betala lite igen . Så jag blev väldigt sur när jag gick därifrån , eftersom jag betalade ganska mycket pengar och jag har verkligen inte ändrat mig. Men sen ringde hon mig precis efter att jag hade gått och hon tyckte att jag skulle vänta lite med att färga igen, kanske 2 -3 veckor och att jag antagligen inte kommer behöva betala ändå . Tycker att man har rätt att få det fixat , om det inte är som man förklarade från början . men sen är det väl lätt hänt att man blir missförstådd .




Stranden

Idag har jag haft en lång sovmorgon, sov så gott i vår säng ! Efter att ha sovit ut, vaknat och fixat mig så åkte jag och Billy till en strand , minns inte vad det hette där vart vi var men det var väldigt fint . Vi köpte med oss lite mat och satte oss med utsikt över havet , matade fiskmåsarna med lite pizza.. Dom är lite fula, låtsas som att dem inte bryr sig alls. Tittar ner i marken , tittar runt, kliar sig i huvudet med foten och tittar lite på en emellanåt.. så vi gav dem lite pizza eftersom dom var så jädrans hungriga, sen jagade vi iväg dem .

Jag gjorde om min design lite här på bloggen, behövde någonting nytt kände jag :)
Förövrigt så blev inte mitt hår så bra hos frisören , jag måste gå dit imorgon och fråga om dom kan fixa det . Själva färgen är helt okej men hon färgade översta lagret mörkt , vilket jag inte riktigt förstår varför. hmm ..

Nu ska jag sova . Imorgon ska jag åka till stan och kika lite och träffa en tjej som heter Line.
God natt sov så gott  !




J & A

Gääsp . Ligger skönt i min säng , skulle kunna somna direkt nu. Ikväll har jag suttit ute vid hotellet tillsammans med Anna och Jackson från mitt jobb, satt och pratade och beställde lite drinkar ( jag: toblerone heh) min favorit , den är så goood :- ) Skulle kunna sitta och prata med Anna i flera timmar , vi har så mycket att prata om , sånt som många andra kanske inte förstår.Imorgon ska jag sova ut hyfsat länge , sen ska jag iväg till frisören . Håll tummarna för mig !

 


12 oktober 2011

Hemma efter en dag på jobbet , som vanligt.... funderar på om jag ska städa huset fint och tända ljus och överraska Billy lite. Båda vi jobbar nästan hela tiden så ingen av oss orkar städa. Det ligger kläder på köksbordet,  sminksaker i soffan och tomma toarullar på vardagsrumsgolvet . då kan man ju kanske föreställa sig hur det ser ut hemma hos oss. JA! nu blev jag riktigt städsugen ! Får skynda mig nu och storstäda medan jag fortfarande är på humör.



2 timme senare... Och jag har inte städat ett dugg . Tror inte jag är hustrumaterial, men maten är i alla fall färdig och står och väntar : ) Jag hittade däremot lite gamla bilder som jag inte sett på väldigt länge under tiden jag städade. Älskar att se på gamla bilder, ska snart framkalla en helt bunt , både gamla och nya ! men väntar tills vi kommer hem igen .

 

Sista April 2007 hemma hos Linda . De var tider de . Nykär i min Billy och allting var superbt.. vilket ord... : P Nu blir det makaroner med korv efter Billys önskan .. Han borde var hemma om exakt 11 min : )

 

 


11 oktober 2011

Fan vad jag har ont i mina ben idag. Sov bara i kanske två timmar i natt och har jobbat hela dagen !  Men tog en liten powerpaus ute i solen och lyssnade på musik . förstår inte att jag inte är tröttare faktiskt .. Kunde inte somna innan klockan 5 i natt ..

Tisdag idag! Räknar ner dagarna tills jag ska fixa mitt hår : ) mmhehe

Min drömhårfärg ser ungefär ut såhär som bilderna under. Drömmer mig bort till platsen där mina frisörer kan fixa mitt hår precis som jag vill ha det. Varför har jag alltid sån otur ? Men jag har inte tappat hoppet än , den som jag ska till på Lördag verkar vara bra .


 

Nu ska jag duscha och slänga in en tvätt sen ska jag blunda ögat ,'

 

God natt!

 

 


Patience

Har suttit ute en liten stund i solen idag och lyssnat på musik. Har varit fint väder,  sen gick jag ner till centrum och bokade en tid hos frisören till på Lördag , hoppas att dem gör ett bra jobb . Vill ha mitt hår bra nuuu , låt mig få ha det snälla : )Nu ska jag åka och handla sen blir det middag ..


Behind these prison walls


9 okt.

Yes nu fungerar internet precis som det ska :-) OOh , jag ångrar all mat jag har stoppat i mig idag , är så mätt så att jag knappt kan andas och haront i magen.. hehe fy , jag tror jag har något fel i min hjärna som bara trycker i mig all mat fast jag inte är hungrig. får skärpa mig ..

Nu ska jag Youtuba , lyssna på musik och spela:D har inte kunnat gjort det på över en vecka nu ..


9 oktober 2011

Idag sov jag ända till halv 12! Vi åkte iväg och åt lunch på sizzler där man kan äta buffé och Billy åt 1 nacho tallrik, 2 tallrikar med sallad 1 med huvudrätt och 2 omgångar efterrätt .. Haha :-) hur får man ner så mycket i magen . Sen har vi städat här hemma och jag har diskat hela högen med disk. Känns så bra när jag har det gjort .. Ni skulle se hur vårt hus ser ut ibland . eller ja , mesta av tiden ..

Nu är mamma förmodligen i Grekland , hon åkte tidigt imorse . Hoppas hon får det jätte bra :-) Jag blir också lite sugen att åka till Grekland faktiskt , Billy och jag har åkt nästan varje sommar .. Men antagligen så kommer vi att resa lite påvägen hem till Sverige. Vi har tittat på bland annat resor till Nya zeeland och även Los angeles , London och lite annat. Man kan köpa ett paket med olika länder . Det skulle vara så kul att åka till Usa , Har velat åka dit länge nu , speciellt till N.Y . Linda är i Usa nu och hon verkar ha det bra .

Vi har fortfarande problem med vårt internet som går jätte segt och just nu sitter jag på chatten med telstra kundservice och dem verkar ha personal som sitter i indien , och när man ringer till deras kundservice så hjälper dem inte speciellt mycket .. Varför har ett miljonföretag anställda i Indien som inte kan bra engelska ?
hmm....

 

Hemma hos Emelie för ett par år sedan , jag vet att jag alltid säger att tiden går så fort . men den gör verkligen det ! Det här känns som igår .. Saknar Emelie ., Kan fortfarande inte förstå att hon tryckt ur sig en liten son .

Corrupt my mind but you can't touch my soul. Humble as a lamb, but like a lion me roar



Ja då var det lördag ännu en gång . Jobbade halvdag och vid 2 tiden åkte jag och Billy iväg till ett tivoli + massor med annat att göra där . Den som jag egentligen skulle åka tillsammans med Ellika till , men hon var tvungen att jobba och det krockade med mina arbetstimmar också . Det är någonting som är i Perth en gång om året och det finns en hel del roligt att göra där ! Det var riktigt mycket folk. Vi var där i kanske 3 -4 timmar och gick runt och tittade, åt lite och jag fyndade ett par jeansshorts .  Frågan är om jag kan ha dem , det visar sig så fort jag prövar dem . Är ledig imorgon och jag har ingen aning om vad man ska hitta på . Jag har i alla fall bestämt mig för att boka en frisörtid även om jag hade sagt till mig själv att aldrig mer gå till en frisör. Men den här verkar faktiskt vara bra , har sett resultat på andra med egna ögon som gjort sitt hår där. Så jag kanske tar en promenad dit imorgon och bokar !

Imorgon lyfter mammas plan från Arlanda iväg till Rhodos , hoppas att hon får det jätte bra där ! Hon ska bo på ett väldigt fint hotell tillsammans med sin vännina . Hon förtjänar bara det bästa !

Nu börjar jag bli väldigt trött .. Imorgon ska jag sova ut    ♥

Hörs snart :-)

 


6 Oktober 2011

Mäh haha..Det är väl inte ofta man behöver gå och tänka " tänkt negativa tankar nu , tänk på någonting jobbigt " . Men det måste man göra när en fullvuxen man med muskler och solglasögon går runt med håliga svarta strumpbyxor och en kort liten snygg 70tals kjol haha .. Det skulle inte vara kul på vem som helst men just han .. Jag gick helt ensam från jobbet och det blev sådär jobbigt för han gick framför mig hela vägen och jag ville bara skratta.. Usch , jag hatar när man inte får skratta .. Jag får sådär på bussen ibland , haha .. men gud jag är ju lite knäpp också :)

Nu måste jag skynda mig och byta om sen ska jag till Cannington tillsammans med Billy - xx


4 Oktober 2011

åwh.. Känner att jag håller på bli sjuk , har haft ont i halsen och känns mig allmänt dålig . känner att huvudvärken börjar komma också.. Men så oviktigt att skriva om . Har faktiskt inte mycket att skriva om. Annat än att jag är uttråkad och ska gå och lägga mig snart =) Lägger upp lite musik. Collie Buddz  ♥ Lyssnar på en del gamla låtar men älskar nya låten Replay . Tröttnar aldrig på Colin ..
Sov så gott - Tomorrows another day
åwh.. Känner att jag håller på bli sjuk , har haft ont i halsen och känns mig allmänt dålig . känner att huvudvärken börjar komma också.. Men så oviktigt att skriva om . Har faktiskt inte mycket att skriva om. Annat än att jag är uttråkad och ska gå och lägga mig snart =) Lägger upp lite musik. Collie Buddz  ♥ Lyssnar på en del gamla låtar men älskar nya låten Playback . Tröttnar aldrig på Colin ..



Sov så gott - Tomorrows another day


 

 


Bloody Monday

Gthrhrh.. Börjar bli riktigt trött på vår dator nu . Kan inte lyssna på musik , ladda upp bilder eller se på bilder.. Hela internet är jätte segt . dö.. känner jag , bara dö .

Men ska försöka att skriva här ändå även om det kanske tar en timme att publicera..
Jag är ledig idag och har varit riktigt oduktig och bara suttit vid datorn, spelat GTA och ätit lite lunch, som fick bli pizzarester från igår.  Men ingenting går upp mot pizzorna i sverige , Ramsta pizza är bäst. Inte för att jag tycker om pizza så mycket egentligen. Tog en liten siesta på dagen också, det finns nog ingen som skulle göra så på en solig dag, fy fy skäms på mig men alla jobbar och jag har tråkigt, mitt bankkort funkar inte annars hade jag kunnat åka till stan eller gått till något cafe och tagit en latte i min ensamhet.. men icke .

Nu ska jag fortsätta planera min födelsedag =) fyller ju bara 21 en gång .

Ha en fin Måndag !


Marge, it takes two to lie , one to lie and one to listen

Soffan , datorn och tv är inte helt fel idag, och lite chirre får väl åka ner i magen också . Nedå men jag måste faktiskt ta tag i och städning också, speciellt min garderob . Det är bara en enda stor hög och som jag måste ta och rensa från kläder jag inte använder , för hur fasiken ska jag få alla skor och kläder med mig hem ? Nu blir det köpförbud på kläder och skor . men jag kan knappt gå förbi en skobutik utan att bli kär i ett par skor : P det finns så fina skor här.

Jag har funderat ett tag på vad jag ska hitta på till min 21 årsdag.. Först tänkte jag att jag skulle ha en kväll på casinot och kanske hyra ett rum. Men har suddat ut den tanken och vill göra någonting annat. Vill göra någonting kul : ) Får se vad det blir. Kanske hyr en lokal med vänner,mat och dricka med något kul tema . Jag köpte en klänning i Thailand som jag älskar men har aldrig haft tillfälle att använda den. Så jag får välja tema efter min klänning tänker jag . Nu är det bara några veckor kvar så jag måste bestämma mig snart.




Det här är bara hälften av mina skor och en liten del av mina kläder.. Inte så bra med tanke på att vi är på semester och ska åka hem en dag också . Nu måste jag bara få resten av garderoberna att se lika fina ut och vika allt..

Men först ska jag titta på Giuliana&Bill ett tag till .. =)

Vinkväll och piano

Vi har haft lite problem med internet & jag har knappt kunnat öppna min mail på flera dagar nu. Min dator är en jäkla skithög också - Skulle önska mig en ny dator, men hade tänkt och köpa det när vi kommer hem till Sverige . Den här har faktiskt inte tagits hand om bra, den har varit med på alla möjliga resor och flugit i golvet och fått fel sladdar i sig så batteriet är helt förstört . Ibland låter den som en traktor också..

Igår kväll kom Ellika hem till oss och vi satt och tittade på film och lite utav solsidan (förresten så längtar jag tills säsong 3 kommer ut) Älskar solsidan! Skrattar alltid så magen gör ont.  Vi satt och pratade och drack lite vin och hade trevligt , Ellika är en fin tjej hon . Gud så jag babblade på . Jag blir sådär ibland , en babbelkvarn som bara pratar oavbrutet.. Vi pratade om alltifrån jordens undergång till Indianstammar , Aboriginals , Bali och lite deep stuff .. haha : ) Och jag hann väl berätta hela min livsgång från födsel. Trevligt var det i alla fall .

Jag har en ny sak på gång som jag är jätte exalterad och glad över .. Jag har sedan jag var liten velat börja spela piano . Jag tycker det är så vackert och jag satt och alltid och lyssnade med stora ögon när någon kunde spela piano fint. Jag har alltid tyckt att det är vackert på något sätt . - Nu har jag en lapp precis framför mig med ett nummer till en pianolärare som ska vara jätte bra och om planerna går som jag vill kommer jag att göra det snart !åh det bara kliar i fingertopparna.

Imorgon och Måndag är jag ledig. På Måndag ska jag antagligen träffa Ellika igen och åka till någon tivoli/marknad/mat grej som bara händer en gång om året , beroende på om hon jobbar ..



RSS 2.0