.

Någonting som är vackert här är naturen. Varje dag när jag går hem från jobbet luktar jag på blommor , letar efter ormar och iakttar alla kottar & träd . Haha . Jag kanske är lite som Ferdinand . Ibland hittar jag fjädrar som har alla möjliga olika färger . Är det inte vackert ? Hur kan varje fjäder på en fågel vara så detaljrik..

 


Kommentarer
Postat av: Tanja

Det låter som att du njuter, precis som det ska vara! Vill också se alla skönheter till fåglar! Det är något visst med dem.



Solen skiner här och det är 9 grader. När det är vindstilla så är det jätteskönt att promenera ute. Vindarna är inte så kalla men det följer mycket med dem, som gruset på många håll som ännu inte tagits bort efter vintern. Och damm. Men de har börjat rensa och skölja och snart är det nog fint överallt. Finast är nere vid vattnet där vi promenerar mycket och matar änderna och svanarna. Edwin älskar att titta på dem och kasta bröd :) Det finns även en 4H-gård som jag engagerade mig i som liten med många djur, vi har väl promenerat där ihop t.o.m. om jag inte minns fel? Nu är det mysigt även vid marinan med alla båtar och restaurangen. Våren är min favoritårstid för det är nu som allting får liv igen och färgerna kommer tillbaka. Mysigt att promenera och plötsligt se nya blommor som tittat fram. Ser fram emot att plocka lite :)



Min skatt har fått ögoninflammation! Som om det inte var nog med den stora förkylningen och magsjukan. Nu är hans ena öga helt rött och de säger att vi ska avvakta till imorgon-tisdag, är det inte bättre då så kan det vara bakterier han fått i ögat som behöver salva och/eller droppar. I fredags fick han en present av min kusin Alisa (Blir som moster för Edwin då vi är som systrar) för att han varit dålig - ett barbapapa tåg. Hon har smsat och ringt nästan varje dag för att prata med honom också fastän det mest varit hon som fått prata med tystnaden och han som bäst fått ur sig ett "Baba". Men han älskar att prata i telefon :) Dvs hålla telefonen mot örat, behöver inte ens vara en telefon, räcker med handen. Han pratar flera gånger om dagen med min mamma också så han har verkligen övat upp det där :) Han lyser upp och känner nog sig stor. Så nu behöver man bara säga "Ska du ringa mormor/pappa.." och han lägger handen mot örat och ofta även säger något som liknar ett hej :)



Han har lärt sig mycket sedan ni sågs sist. Även att "borsta håret" och så nickar han för "Ja" när man frågar honom om han vill ha saker, och han vinkar glatt numera! Igår satt han vid matbordet och vinkade mot oss med ett STORT leende på läpparna och så fick vi vinka tillbaka 30 gånger. Han blev lika stolt varje gång för det här är något han börjat med för ungefär en vecka sedan, så det är fortfarande en ny upptäckt för honom. Mammas hjälte.



Han kastar boll till oss och vi kan sitta och leka med bollen länge. Älskar fortfarande att bada och han leker alltid med era badankor i badkaret (Även utanför badkaret). Stoppar oftast in minsta ankas huvud i munnen så det ser väldigt roligt ut när han kryper runt sådär. Även vovven han fick av er tycker han om och han kramar den när vi frågar om han kan krama vovven :) Det har jag spelat in för jag ska skicka det till er men även lägga in på min blogg om jag lyckas lista ut hur jag kan göra det. Så något av det ska väl funka så att du kan se.



Hoppas Billy får en fin födelsedag och du får gratulera från oss i förskott!



Jag hade tänkt kommentera lite snabbt och berätta att jag skickat ett mail till dig men så blev det en lång kommentar :)



Puss och kram

2011-04-10 @ 12:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0