Marge, it takes two to lie , one to lie and one to listen

Soffan , datorn och tv är inte helt fel idag, och lite chirre får väl åka ner i magen också . Nedå men jag måste faktiskt ta tag i och städning också, speciellt min garderob . Det är bara en enda stor hög och som jag måste ta och rensa från kläder jag inte använder , för hur fasiken ska jag få alla skor och kläder med mig hem ? Nu blir det köpförbud på kläder och skor . men jag kan knappt gå förbi en skobutik utan att bli kär i ett par skor : P det finns så fina skor här.

Jag har funderat ett tag på vad jag ska hitta på till min 21 årsdag.. Först tänkte jag att jag skulle ha en kväll på casinot och kanske hyra ett rum. Men har suddat ut den tanken och vill göra någonting annat. Vill göra någonting kul : ) Får se vad det blir. Kanske hyr en lokal med vänner,mat och dricka med något kul tema . Jag köpte en klänning i Thailand som jag älskar men har aldrig haft tillfälle att använda den. Så jag får välja tema efter min klänning tänker jag . Nu är det bara några veckor kvar så jag måste bestämma mig snart.




Det här är bara hälften av mina skor och en liten del av mina kläder.. Inte så bra med tanke på att vi är på semester och ska åka hem en dag också . Nu måste jag bara få resten av garderoberna att se lika fina ut och vika allt..

Men först ska jag titta på Giuliana&Bill ett tag till .. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0