10 september 2011

Det sitter en vacker lapp på vårt kylskåp som påminner mig om att jag måste städa huset innan den 15 septemer eftersom dem ska kolla så att vi inte har skadedjur och se att allt är som det ska ! Känns bra att det är en 5 meter hög med disk och kläder som ligger utspridda i hela huset och listan kan göras lång .. Jag har ju all tid i världen att göra det men har ingen lust  , 2 dagar och det är lika stökigt igen . men måste !

Tycker mitt liv är såhär (N) just nu . Billy och jag skulle åka till stan och äta lunch men det blev inte så . Jag har snart ätit upp en halv påse jordnötter och spelat samma spel de 5 senaste timmarna. Ikväll ska jag iallafall träffa Natasha och några andra hemma hos Tara för att seda ta en taxi till Casinot . Jag funderar lite på vad jag ska ha på mig , blir nog någon lite enklare med ett par heels bara . Mina nya skor kanske  :)

Dem ringde från mitt "gamla" jobb idag och vill att jag ska jobba på måndag och från tidigare så står jag Ons , tors och Fredag på schemat . Men jag kan ju inte jobba ! Jag börjar jobba på den nya stället på Måndag och jag försöker hitta en anledning varför jag skulle hjälpa dem när dem har behandlat mig så dåligt . Jag förstår att dem hamnat i en knasig sits men vet inte riktigt vad jag ska göra . Vad ska jag göra ? har redan sagt att jag inte kan jobba på måndag , och att jag egentligen inte kan jobba resten av dagarna heller men att jag skulle se vad jag kunde göra ..

Jag har fått höra hundratals gånger att jag är lik Nicole Richie av någon anledning. Det är iof. ingenting dåligt tycker jag , tycker hon är vacker på utsidan. Men sann skönhet kommer från insidan . Är jag lik eller ? Tycker det är lite kul att så många säger att jag är lik henne :P Hon har blivit så smal nu men . Nu ska jag börja fixa mig inför ikväll ! har med mig kameran i väskan och förhoppningsvis blir den fylld med bilder !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0