11 september 2011

Sitter i sängen och kan äntligen vila mina fötter efter en lång och otroligt bra dag ! =) Har haft det så roligt och bra med älskling . Vi gick upp ganska tidigt på morgonen och tog bilen ut till Swan Valley , tog ett snabbt stopp i Midland och köpte lite frukost för att komma igång. Billy åt kebab som för honom är frukost :P Swan valley är fullt med vingårdar och fin natur . Man kan stanna längst vägen och prova olika viner , köpa frukt eller besöka chokladfabriken. Men idag gjorde vi ingenting sånt, det får vi göra nästa gång : ) I Swan valley försökte vi hitta till Whiteman park men såg istället en skylt där det stod Reptile park . Billy blev nyfiken och ville se ormar även om han är livrädd. Vi stanna där och gick runt, killen som jobbade där visade oss lite olika ormar och tog ut dem ur terrariet,och Billy försvann ut ur rummet lika fort =) Efter att vi hade tittat på ormar, krokodiler och dingos och gjort lite annat så åkte vi vidare till Whiteman park och lekte lite med kängurusarna och träffade koalabjörnar. Efter Whiteman park åkte vi och spelade Super golf , det är golf fast med större bollar , av plast och man spelar med plastklubbor : D Kul , Har haft en så bra dag ! Jag lägger upp bilder istället för att skriva så mycket mer nu..

 

 

Gårkvällen..   åkte jag och Billy och träffade Natasha , Tom , Lucy , och många fler på Casinot .  Bara fullt med fulla människor som spillde drinkar och betedde sig dåligt . Det är inte riktigt min grej . Billy och jag smet iväg vid halv 12 tiden och köpte godis och åkte hem , hihi . Världens tråkigaste par , eller ? Jag uppskattade iallafall mer att vara hemma i soffan. Det är sånt här jag menar med att jag känner mig som en gammal kråka också =) Men det är ju förstås en annan sak att gå ut med nära och kära .

 

Vi har en syrsa någonstans här i huset som brukar syrsha lite ibland.. Undrar vart den är , har försökt att hitta den men kan inte .. Haha , den har ju varit här i flera dagar nu och påminner mig emellanåt att den är kvar hemma hos oss .  Undrar vad den tänker ? Kanske inte hittar ut .

 

Imorgon är det min första dag på jobbet och jag är nervös i hela magen . Den här veckan ska vi bara börja med förberedelser , beställa in saker köpa en kockjacka till mig och allt möjligt , men jag är så nervös för att träffa dem jag ska jobba med . Men det kommer nog att gå bra ! hoppas jag.. bwhääää , darr darr .

 

Ska lägga mig brevid en sovande Billy nu , klockan är strax 11 och jag ska passa på att sova i tid idag . Får duscha imorgon bitti tänker jag . Natti natt - =)


Kommentarer
Postat av: Gerd

Ni är så söta båda två!

Längtar efter er!

Lycka till på nya jobbet!

Tänk på att du är utvald - de har sett att du har något att erbjuda dem som de vill ha. Känn dig stolt - du kommer göra ett kanonjobb!

Kramar till er båda

2011-09-11 @ 18:18:14
Postat av: Tanja

Åh vackra vackra!!

2011-09-11 @ 22:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0